Kategoriat
kulttuuri teatteri

Orimattilan Teatteri – Kuolema Niilillä

Orimattilan Jätinpesän kesäteatterissa seilataan tänä kesänä 2024 Niilin laineilla Afrikan helteisen taivaan alla.

Siipirataslaiva Lotukseen saapuu Agatha Christien salapoliisitarinoille tyypilliset hahmot kiinnostavine piirteineen ja ominaisuuksineen. Niilin risteilylle on varannut lipun myös umpirakastunut häämatkalla oleva Mostynin seurapiiripariskunta, jonka äkillinen rakkaustarina on suistanut raiteiltaan Simonin entisen kihlatun Jaqueline de Severacin, joka vannoo pariskunnalle kostoa. Tarina etenee kohti vääjäämätöntä loppuratkaisua, joten ei liene yllättävää, etteivät kaikki matkustajat pääse elävänä satamaan. Jätinpesässä on katettu katsomo, jossa näytellään säällä kuin säällä. Kahvio palvelee ennen esitystä sekä väliajalla.

Näytelmän ohjaa Ninni Parviainen, joka on ohjannut Orimattilan teatterille useita Christie-tulkintoja. Työryhmä koostuu vanhoista tutuista näyttämökonkareista, uusista kasvoista ja ensimmäistä kertaa Orimattilan kesäteatterin historiassa näytelmän musiikista vastaa liveorkesteri!

Ensi-ilta on lauantaina 6.7.2024 klo 15.00. Palaamme myöhemmin esityksen arviointiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *