Kategoriat
kulttuuri teatteri

Superteatterille ansaittuja aplodeja koko vuodeksi

Ennen alkaneen kesän 2024 teatteriesityksiä on riemukasta jo nyt kertoa, että lahtelainen harvinaisuus, koko perheen Superteatteri, on saanut merkittävän apurahan, jonka tuloksia tulemme kokemaan tosin vasta kesällä 2025.

SUPERteatteri sai Suomen Kulttuurirahaston Päijät-Hämeen rahaston merkittävän hankeapurahan toukokuussa 2024 Sibeliustalossa järjestetyssä vuosijuhlassa. Maakunnallisesti merkittävien hankkeiden kärkihankeapuraha 20 000 euroa myönnettiin kulttuurituottaja AMK Emilia Porali & Kiertävä kesäteatteri -työryhmälle koko perheen kesäteatterihankkeen toteuttamiseen. Kärkihankkeelta edellytetään tuoretta tai poikkeuksellista näkökulmaa, sisältöä, laatua tai otetta.

Onnittelemme!

 

Superteatterin Kiertävä kesäteatteri vie teatterinsa vierailulle kaikkiin Päijät-Hämeen kuntiin (Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä). Luvassa on koko perheen teatteriesitys. Näytelmä valmistetaan yhdessä työryhmän kesken keväällä 2025, jolloin myös teoksen harjoitukset alkavat. Kiertävän kesäteatterin idea on viedä teatteria myös sellaisille paikkakunnille, joissa ei muuten sellaista ole tarjolla.

Esitykset toteutetaan ulkona ja esityksillä on teatterilavasteiden sekä tarpeiston lisäksi mukana auton hinauskoukulla vedettävä 60-paikkainen katsomo.

Hankkeen työryhmä: näyttelijät Maria Nissi, Anssi Hyvönen & Tero Porali ja tuottaja Emilia Porali.

https://www.superteatteri.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *