Kategoriat
kansainvälisyys yhteiskunta

Lahtelaiset uimarit SM-mestaruuksien loisteessa

Viikonvaihteen 22.-24. 3. 2024 Salossa pidettyjen Masters-uinnin Suomenmestaruuskisojen viimeisenä päivänä paukahti kahden EE-ajan oheen uusi Maailman ennätys 4x100m vapaauintiviestissä joukkueella Tommy Rundgren, Petri Heikkilä, Janne Virtanen ja Juri Logvin. Uusi ME-aika kirjataan lukemin 3.54,57. Vanha ME oli jenkeillä ajalla 3.56,97.

Speedot keskittyivät näissä masters SM-kisoissa etupäässä viesteihin peräti neljän viestiporukan voimin, eikä turhaan, sillä saaliina 16 miehen joukkueella oli 1 x ME + 3 x EE + nuorempien joukkueella SE.

Mestaruudet kauhoivat henkilökohtaisissa lajeissa:
– Petri Heikkilä (100 sku),
– Tommi Kähkönen (1 500 vu)
– Lari Sirnelä (200 pu)
– Jaakko Heimo (100 su ja 100pu)
– Jero Marjalahti (200 ru)

40- ja 50-vuotiaiden viesteissäkin Speedo ylsi kolmeen mestaruuteen. Mestaruusjoukkueissa uivat Jaakko Heimo, Tommi Kähkönen, Tuomas Lähdetluoma, Jero Marjalahti, Tero Matkaniemi, Tapio Mäkitalo, Kai Poutanen, Lari Sirnelä, Mikko Soini, Jaani Virtanen.

Speedo Masters Finland on suomalainen, lahtelainen uimaseura, joka on erikoistunut masters-uintiin. Verkkolehti: https://uinti.onedu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *